三鸟论坛-在线EXCEL服务定制和视频教程学习

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[分享] 【Recovery】TWRP 2.5.0.0

会用就用,不会的,就自己百度娘吧。

What's new in 2.5.0.0:
Special Note: If you are running a custom theme, the changes in 2.5.0.0 will likely not be compatible with your theme.
  • Added scrollable partition lists for mount, backup, restore, wipe, and storage selection
  • Add new SliderValue GUI element for selecting brightness and screen timeout (thanks to Tassadar)
  • Re-work AOSP and TWRP code to improve license compatibility between GPL and Apache
  • Added official theme for 1080x1920 portrait devices (HTC DNA, HTC Butterfly, Oppo Find 5, Sony Xperia Z, etc)
  • Fixed a problem with directory permissions on split archive backups
  • Fixed a problem with md5 verification of backups
  • Added a search function to libtar (thanks to kokotas)
  • Improve handling of XML errors (fix permissions)
  • Fixed handling of subpartitions
  • Improvements to recovery.fstab flags
  • Fixed a problem with decryption not being able to locate the decryption key in some situations

隐藏内容,回复可见下载内容

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

评分

+ 10 + 50 分享的很到位哈
优派粉丝论坛 + 5 很给力!

啥也不说了,楼主就是给力!

使用道具 评分 举报

好东西啊,感谢分享!

使用道具 评分 举报

chinajjb 发表于 2013-4-12 16:46
外行人來看熱鬧了!樓主的文件裏有些文件很怪,我表示看不懂!!
不過還是支持樓主了!!!!

因为没n710的源码,找*** note的来编译ramdisk,难得没问题可以用

备份,恢复等都没问题。至少我还可以用

使用道具 评分 举报

chinajjb 发表于 2013-4-12 19:14
謝謝樓主的指教!我只是隨口說說的!不好意思了!!
繼續支持樓主!!

没事,反正我也不太懂,,,,

再问我也不会答你

使用道具 评分 举报

使用道具 评分 举报

Nexus 7 的grouper版本么

使用道具 评分 举报

Erix 发表于 2013-4-12 20:19
Nexus 7 的grouper版本么

不是,,,grouper的不会修改。。。

现在不过是TWRP的RAMDISK+N710的KERNEL

使用道具 评分 举报

哦,这样啊,好高级

使用道具 评分 举报

楼主发的没看懂啊

使用道具 评分 举报

好东西啊,感谢分享!

使用道具 评分 举报

看看看看看看

使用道具 评分 举报

支持,谢谢分享!

使用道具 评分 举报

什么东西,进来看看

使用道具 评分 举报

回复可见 回复可见

使用道具 评分 举报

kfjfjfjfncnfndjchdndkfnfkvvj cj  j  jd ijd jjdnvm

使用道具 评分 举报

支持一下  谢谢分享

使用道具 评分 举报

看看跟CWM有什么区别

使用道具 评分 举报

谢谢分享啊啊啊啊

使用道具 评分 举报